Tien voorstellen voor een toekomstbestendig centrum

Na de Burgertop van 9 februari hebben honderdzestig inwoners van de gemeente Heerenveen zich aangemeld voor het vervolg van de G1000Heerenveen, het Burgerforum. In zogenoemde werkplaatsen (werkgroepen) gingen zij aan de slag met de ideeën uit de Burgertop. De afgelopen maanden hebben de werkplaatsen die ideeën uitgewerkt naar concrete plannen voor een toekomstbestendig centrum van Heerenveen. 

 

Bekijk de voorstellen

De werkplaatsen hebben hun voorstellen voor het centrum uitgewerkt rond tien thema’s. Samenvattingen en presentaties van de voorstellen zijn te vinden op onderstaande pagina’s van de werkplaatsen. Hier kun je ook een reactie op de voorstellen achterlaten:

Bekijk het boekje

Blader je liever door de voorstellen in één document? We hebben alle samenvattingen ook gebundeld.
Download hier het boekje

 

Presentatie voorstellen: 25 mei

Tijdens de slotbijeenkomst van de G1000Heerenveen op zaterdag 25 mei presenteren de werkplaatsen hun voorstellen voor het centrum van Heerenveen. Na de presentaties stemmen de leden van de Burgerraad op alle voorstellen. De voorstellen die worden aangenomen, vormen samen het Burgerbesluit Centrum Heerenveen. Lees meer over de slotbijeenkomst op 25 mei#

 

Share This